Doosletters

Een goed alternatief om de ogen op uw bedrijf te richtten zijn onverlichte gevel- en/of dakletters. Onverlichte reclames worden veelal uit kunststof of uit aluminium vervaardigd. Ook RVS letters behoren tot de mogelijkheden. Wordt uw pand reeds aangestraald door een alternatieve lichtbron, dan is een onverlichte reclame een uitstekende vorm om ook 's avonds prominent uw bedrijfsnaam duidelijk te maken.

Een in het oog springend alternatief is het aanbrengen van een bouwkundige "toegangspoort" en deze vervolgens voorzien van uw bedrijfsnaam en logo. Als het pand ver van de toegangsweg ligt, kan dit een beslissingsargument zijn.

 

 

Contrast door kleurstellingen levert een leuk plaatje op. Ook hier zien we weer dat een reclame net over de dakrand gaat, hierdoor worden de meestal rechte lijnen van het achterliggende pand gebroken.

Hier een voorbeeld van aluminium gelaste doosletters. De letters hebben een dikte van 5 cm en geven de onverlichte reclame op deze manier een massief geheel. Het net over de dakrand uitsteken geeft een apart effect.

Start .

Nieuws.

Neonreclame.

Gevel reclame.

Reclame zuilen.

Lichtbakken.

Doosletters.

Verwijssystemen.

Specials.

Contact.

E-mailadres: info@dlvlichtreclame.nl